Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

El col·lectiu Ovidi25 encapçala una setmana de teatre i música en el Micalet

Ovidi25, el col·lectiu format per David Caño, Borja Penalba, Mireia Vives i David Fernàndez.

elDiariocv

València —

0

El Teatre Micalet acull els dies 24, 27 de novembre, i l’1 de desembre, l’obra Què llig el lleó a la gàbia, o perquè passes de llarg quan t’estic mirant, una peça de Societat Sardina/Toné Franché, creada en residència amb la col·laboració de la Companyia Teatre Micalet.

Inspirat en els grans autors de la literatura, l’espectacle es desenvolupa durant el confinament de la pandèmia de la COVID-19 i serveix de mirall “per a reflexionar sobre com ha afectat la societat la nova normalitat i com serà aquesta a partir d’ara”, explica la companyia valenciana en un comunicat.

Dirigida per Ximo Solano, i amb un repartiment conformat per Iolanda Muñoz, Lucrecia Cervelló i Pau Ferre, l’obra busca generar “una aura íntima” on els personatges comparteixen un espai estret on caben totes les experiències.

També aquesta setmana, el 25 i 26 de novembre, el col·lectiu OVIDI25, format pel poeta David Caño, el músic Borja Penalba, la cantant Mireia Vives i el periodista David Fernàndez visitarà la ciutat de València per presentar No se va, és qui torna, un homenatge al llegat de “l’artista, el cantant, el pallasso”, Ovidi Montllor.

Durant dues hores de concert, el grup repassa diversos temes del cantautor d’Alcoi i reinterpreta altres, al mateix temps que es dialoga sobre cultura i política en una forma de tertúlia musicada i plena d’ironia.

Finalment, Vandalia Trío (Fernando García, Irene Jiménez i Pablo Estébanez) serà l’encarregada de tancar la setmana el diumenge 29 amb el seu espectacle Nómadas, un viatge sonor que parteix de la música clàssica per acabar en l’actualitat. Llums, coreografies o l’electrònica seran alguns dels elements utilitzats per la banda instrumental aragonesa amb l’objectiu de connectar amb el públic en aquesta fusió entre tradició i avantguarda.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats