Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

El món de Joan Miró a través de la dansa

Un moment d'aquest espectacle familiar de dansa i animació de vídeo.

elDiariocv

València —

0

El Teatre Arniches continua la seua programació familiar ‘Som Menuts’, amb ‘MiraMiró’ una coproducció de Baal Dansa i el Teatre Principal de Palma, que va obtindre en 2018 el Premi Especial de l’Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears.

L’Institut Valencià de Cultura continua apostant per una programació familiar multidisciplinària i didàctica, en la qual els més menuts gaudisquen alhora que aprenen. Alicia Garijo, delegada territorial d’IVC a Alacant, creu que “la programació familiar és més necessària que mai. Els xiquets i les xiquetes necessiten mantindre determinades referències en el seu desenvolupament, i més si tenen a veure amb l’alegria, la diversió, i la creativitat, com són les arts escèniques”. Respecte a ‘MiraMiró’, afig “és un espectacle perfecte per a introduir els xiquets en el món de la dansa, i en el qual a més reben una divertida classe d’art en què gaudeix tota la família”.

Catalina Carrasco dirigeix aquesta peça que a més interpreta juntament amb Gaspar Morey. ‘MiraMiró’ és un treball coreogràfic inspirat en l’obra de l’artista català Joan Miró, fortament arrelat a Palma de Mallorca, ciutat d’origen de Baal Dansa.

La producció inclou una selecció de la seua obra gràfica, en suport audiovisual, en què els colors vius, les formes geomètriques i l’aparent “totipotència” de les figures i personatges estimulen la fantasia, i d’aquesta manera se suggereix que tot és possible.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats