Comunidad Valenciana Blogs y opinión

La portada de mañana
Acceder
El PP refuerza su bloqueo de las instituciones tras la decisión del Constitucional
Mapa - Los hospitalizados se multiplican hasta por nueve en la mitad de las provincias
Opinión - Pedro en Wonderland, por Rosa María Artal

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'eldiario.es

Vicent Marzà i Adolf Beltran analitzen els efectes de la pandèmia en la indústria cultural

El conseller de Cultura, Vicent Marzà.

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, dialogarà dilluns que ve, 6 de juliol, a les 19 hores, amb el periodista i director de l’edició valenciana de eldiario.es, Adolf Beltran, en una nova sessió de WebinarsLaNau. Aquest debat, que tanca la temporada fins a setembre, es podrà seguir en directe des del Canal de YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

Amb el títol ‘Polítiques culturals a la Comunitat Valenciana’, Marzà i Beltran abordaran els efectes que la Covid-19 ha generat en l’activitat, el consum i la indústria cultural i creativa valenciana. L’acte estarà moderat pel vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València, Antonio Ariño.

‘WebinarsLaNau: Converses de ciència, evidencia i raó’ és una iniciativa impulsada durant l’estat d’alarma pel Vicerectorat de Cultura i Esport i la Fundació General de la Universitat de València per promoure la reflexió, la conversa i el debat a través de webinars gratuïts per al públic durant els quals s’ha abordat la situació de diversos sectors culturals.

En aquestes sessions han intervingut tant representants públics, que han analitzat les polítiques culturals de la ciutat de València, com professionals del sector cultural procedents de diferents àmbits: l’audiovisual, la fotografia, el còmic o l’art contemporani, afectats per la Covid-19.

WebinarsLaNau compta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i la imatge és obra de la dissenyadora gràfica i il·lustradora valenciana Patricia Bolinches. Algunes de les sessions realitzades fins ara es poden recuperar ja en la llista de reproducció del Canal de YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'eldiario.es

    Autores

Etiquetas
Publicado el
3 de julio de 2020 - 12:10 h

Descubre nuestras apps

stats