Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L’assessor dels embolics del PP carrega contra el “regidor pobre” de Podem

Mariano Rajoy i Luis Salom.

Voro Maroto

Luis Salom, l’assessor del PP cèlebre per la seua hiperactivitat i agressivitat en les xarxes socials, no para. Ha tingut una altra baralla digital, ara amb Roberto Jaramillo, membre de Podem, regidor de València en Comú en l’ajuntament presidit per Joan Ribó i diputat provincial. Salom ha acusat Jaramillo de mentir amb la seua declaració de béns.

La disputa en Twitter ha vingut al cas de les declaracions de béns de Jaramillo. Aquest, un estudiant d’enginyeria enrolat en política després de la seua implicació primerenca en el fenomen Podem, va presentar una primera declaració en què declarava que tenia zero euros i un duro en bancs ni cap patrimoni. “Lamentablement, com la majoria de la seua generació, Roberto és un jove que viu amb els pares i que no té béns, ingressos o patrimoni”, va dir Podem al seu dia.

Posteriorment, va actualitzar la seua declaració: tenia una mitjana de 200 euros en un compte corrent, producte de la remuneració com a regidor en l’equip de govern de València. El PP, no obstant això, basant-se en el que havia recollit el Butlletí Oficial de la Província, va posar en dubte la veracitat del seu patrimoni.

Jaramillo va reaccionar indignat davant de les crítiques i va acusar els populars de difamar-lo. Ha renunciat al sou en la diputació i ara està enfrontat a la direcció de Podem a València per la destinació de la part del sou que els càrrecs d’aquest partit cedeixen a tercers. Salom, que cobra 4.000 euros mensuals per la seua tasca com a assessor, no es creu l’edil de València en Comú. Va intentar demostrar la seua tesi al·ludint a diversos exemples i recuperant el seu conegut esperit guerrer. Ha mantingut disputes ben sonores amb Mònica Oltra, vicepresidenta del Consell, o Ana Pastor, presentadora de televisió. Fins i tot va registrar la marca Guanyem, per la qual cosa va rebre acusacions d’extorsió de la mateixa Ada Colau.

Responsable de diverses campanyes digitals del PP, Salom diu que és tècnic superior d’administració de sistemes informàtics i que està afiliat al partit des del 2003. Va bloquejar el seu compte de Twitter després de la dura derrota de la seua formació en les eleccions del maig al·ludint a les nombroses desqualificacions que rebia. La seua comunicació en la xarxa de micromissatges està vetada ara per als desconeguts. Al juny del 2015 ja havia publicat més de 100.000 piulades. I, encara que la seua activitat ara no és publica, sembla que continua agitant en el ciberespai.

Etiquetas
stats