Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique
Sobre este blog

Música experimental per sorprendre't

Festival Ensems

0

El festival Ensems fa sonar València per 40ena edició. Sota el nom ‘Camins de l’escolta’ tracta de provocar la primera experiència amb el so experimental i la música contemporània de nova creació a un públic poc acostumat a aquests formats. Un dels seus estandards, el valencià Carles Santos, rebrà un homenatge pòstum al Centre del Carme el 20 d'abril. Però a més hi ha concerts i classes magistrals al Palau de la Música, al Teatre Rialto i el Centre Cultural La Nau.

Venen ensembles europeus com Ascolta Ensemble (diumenge 22) amb una potent proposta escènica, o l'Ensemble Phace, que ret homenatge a Fausto Romitelli. Spanish Brass, per la seua banda, s'aproximarà a la figura d'un altre rocker, Frank Zappa. També participaran grups emergents com Sonido Extremo o els valencians Synergein Project. Alberto Bernal presentarà la peça “300 kg de música” en la qual el grup de percussionistes ReConvert i el mateix Alberto exploraran la capacitat sonora d'un cotxe (diumenge 29).

Fins al 29 d'abril. Diverses seus i horaris

http://www.ensems.com/

Sobre este blog

Etiquetas
stats