eldiario.es

9

Gràfica per a remoure consciències

Una mostra de cartells, llibres, fotos o còmics de diferents estils, tècniques i formats a la biblioteca de la facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València

Il·lustració, còmic i compromís social és el nom d'una exposició itinerant que recupera el més destacat de la gràfica reivindicativa que s'ha fet al País Valencià en els últims 20 anys. La mostra recull cartells, llibres, fotos o còmics de diferents estils, tècniques i formats però amb una intenció comuna: remoure consciències.

Imatges com un crit en la paret, que deia l'artista Josep Renau. Ara, a través de tretze panells s'apleguen il·lustracions d'un centenar d'autors com El Roto, Paula Bonet, Elías Taño o Ana Penyas, que canalitzen amb llapis o pinzell el seu compromís polític i social.

L'exposició està organitzada per FULL, la fundació pel llibre i la lectura, es pot veure fins a l'1 de juny a la biblioteca de la facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica i després viatjarà per diferents municipis del País Valencià.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha