eldiario.es

Menú

Festivern: Més que música

Concursos de paelles i campionats de futbet, bàsquet i pilota valenciana completen l’oferta musical del festival que comença a partir d’aquest dimarts

- PUBLICIDAD -
Imatge del campionat de futbet de l'any passat del Festivern

Imatge del campionat de futbet de l'any passat del Festivern Festivern

Aspencat, Juantxo Skalari, La Gossa Sorda, Boikot. Alguns dels grans noms del rock valencià i estatal seran les grans atraccions del Festivern d’enguany, el festival de música que se celebra en Tavernes de la Valldigna els últims dies de l’any. Però, no tot és música. Hi ha més.

Com s’ha anat realitzant ja en passades edicions, en el festival se celebraran campionats de diferents esports. El futbet, el bàsquet i la pilota valenciana tindran el seu lloc, convertint-se en el passatemps de tots aquells que entre l’inici i l’acabament dels concerts desitgen realitzar alguna pràctica esportiva. Les competicions començaran el dia 30 a les 10 hores. El dia 31, a les 12:30, es disputaran les finals. I a les 14:30 tindrà lloc l’entrega dels premis als equips guanyadors.

A banda de l’esport, també hi haurà activitat gastronòmica. El dia 31 se celebrarà un concurs de paelles a la plaça de l’Ajuntament de la població de La Safor. Ambientat amb la música de Mox i Punxadiscos Galàctic, el concurs començarà a les 13,30 hores. Una vegada tots hagen menjat i el jurat haja tastat totes les paelles, a les 15:30 s’anunciarà el nom del guanyador.

Música acompanyada d’esport i gastronomia. Una oferta que cada vegada més festivals realitzen per tal d’atraure el públic no sols en les hores d’actuacions. Experiències com aquesta del Festivern o la desenvolupada a la passada edició del Deleste Festival demostren l’èxit d’apostar per activitats que van més enllà de la música. Més si mantenen o incrementen –com en els ambdós casos citats- la qualitat del cartell edició rere edició.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha