eldiario.es

9

Localitzada a Moraira la segona pastera buida en aigües de la Marina Alta en 24 hores

La troballa en la platja de l'Ampolla es produeix 24 hores després que apareguera una altra embarcació similar a Calp

La Guàrdia Civil cerca els ocupants de les dues llanxes i sospita que una nau d'abastiment ha pogut estar operant davant de la costa de les comarques alacantines

Dos pateras procedentes de Argelia, con 21 personas

Imtage d'arxiu de dues pasteres buides trobades en la costa mediterrània. Protección Civil San Javier

La sospita que un buc d'abastiment intentava traslladar nombrosos immigrants fins a les costes de la Marina Alta i d'altres comarques alacantines s'acreix en les últimes hores. Aquest dilluns, una embarcació sense ocupants i amb estris personals ha aparegut encallada en la platja de l'Ampolla, a Moraira, per la qual cosa agents de la Guàrdia Civil cerquen ara els possibles tripulants.

És la segona pastera que apareix en aigües de la Marina Alta després que el diumenge en va ser trobada una altra buida a la deriva en una cala de Calp. Tampoc se sap res dels seus ocupants. Per si no fos poc, una mica més al sud, a Santa Pola, va aparèixer diumenge en el mar una altra pastera en la qual sí es trobaven a bord dotze persones, que han passat a disposició de la Guàrdia Civil.

Aquesta segona troballa en Moraira s'ha produït sobre les 9 del matí d'avui. La Policia Local de Teulada va doanr l'avís a l'Institut Armat. En la pastera abandonada hi havia roba, bengales i bidons de gasolina.

També en la llanxa de Calp hi van aparèixer estris com jupetins, abrics i combustible, en un modus operandi molt semblat al de Moraira.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha