Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Arriba el XII Campus de Pasqua de València Basket

Campus València Basket.

La dotzena edició del Campus de Pasqua de València Basket ja ha obert el seu termini d'inscripció per als xiquets i xiquetes de 6 a 19 anys. Un any més, tots aquells que ho desitgen podran gaudir d'este campus de basket del 18 al 21 d'abril en les instal·lacions del Col·legi Iale de l'Eliana. A més, tots els participants rebran una camiseta.

Molt més que basket

Segons un comunicat del club, els participants d'este campus no sols practicaran el seu esport favorit, el basket, sinó que també tindran l'oportunitat d'iniciar-se en altres esports i activitats a l'aire lliure. Als dos entrenaments diaris se'ls sumarà partits de competició i una lliga nocturna, a més de concursos de 3x3, tirs lliures i triples, i altres activitats com a pàdel i tenis.

Completes instal·lacions esportives

Tot això en un entorn idoni, el Col·legi Iale de l'Eliana, que compta amb les instal·lacions perfectes per a la pràctica de l'esport a l'aire lliure. Residència masculina i femenina, menjador, sala de TV i jocs, auditori i piscina, a més d'un pavelló cobert que compta amb 3 pistes de basket, 2 de minibàsquet, 2 pistes de pàdel i 2 de tenis. GAudeix del bàsquet i de l'esport en general en el Col·legi Iale.

Eixida i arribada

Eixida: dimarts 18 d'abril a les 9:00h des del Pavelló Font de Sant Lluis (Germans Maristes, 16. 46013, València). Arribada: divendres 21 d'abril, des del campus. Arribada al Pavelló Font de Sant Lluis a les 19:30h.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Etiquetas
stats