Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El 30% de los pisos anunciados en las capitales ya solo se ofrecen por meses
Feijóo se estrella en su electorado mientras Sánchez le abre una falla en el PP
OPINIÓN | Siempre el factor humano, por Enric González
Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Pantalles gegants en la Fonteta per a vore el segon partit de la final de l'Eurocup

La Fonteta.

elDiariocv

València Basket oferix als seus aficionats la possibilitat de reunir-se en la seua casa per a seguir en directe el segon partit de la final de la 7DAYS Eurocup entre l'equip taronja i l'Unicaja (divendres 31, 21:00h, Martín Carpena, Teledeporte/ Eurosport 2) en les pantalles gegants del videomarcador de la Fonteta.

L'accés al pavelló es realitzarà a través de la porta 3 a partir de les 20:00 hores del divendres 31 i l'entrada serà gratuïta per a tots els seguidors interessats a vibrar amb el segon assalt de les 7DAYS Eurocup Finals, segons un comunicat del club.

Animació

Des d'una hora abans de l'inici del partit del Martín Carpena, el DJ i 'speaker de València Basket i la mascota PAM estaran animant als aficionats per a fer més divertida i amena la recta final d'espera abans de l'inici del partit. A més, les barres de la Fonteta estaran a la disposició dels aficionats perquè els aficionats puguen sopar o prendre un refresc durant l'encontre.

En la Botiga Oficial del Valencià Basket, situada en l'anell de distribució del pavelló de la Fonteta, els seguidors que vinguen a gaudir del partit podran trobar, a més del catàleg habitual de productes, la camiseta oficial de les Eurocup Finals a un preu de 12 euros i la bufanda oficial de la Final a un preu de 9 euros. El paquet conjunt de camiseta i bufanda té un cost de 20 euros, sempre segons el club.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Etiquetas
stats