Comunidad Valenciana Opinión y blogs

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

En marxa el primer torn del 28º Campus d'Estiu de València Basket

En marxa el primer torn del 28º Campus d'Estiu

Els participants, amb edats compreses entre els 6 i els 19 anys, del primer torn de la 28ª edició del Campus d'Estiu de València Basket han eixit este matí des de la Fonteta cap al Centre d'Oci i Aventura Calvestra, on l'activitat comença hui i s'estendrà fins a l'1 de juliol en la tanda que obri l'activitat d'enguany. Després d'este primer torn, vindran altres tres oportunitats de no perdre's esta cita indispensable de cada estiu: el segon torn anirà del 2 de juliol al 8 de juliol, el tercer del 9 de juliol al 15 de juliol, i la cambra del 16 de juliol al 22 de juliol.

Segons un comunicat del club, seguix obert el termini d'inscripcions per a tots els interessats a inscriure's en els tres torns restants, amb un preu de 325€ o de 600€ en cas de voler inscriure's en dos dels torns, fins a completar les places disponibles. Tota la informació per a les noves inscripcions està disponible en la nostra pàgina web, en el telèfon 615.55.73.77 o el 902.33.00.40.

En les instal·lacions de Calvestra

Tots els torns del Campus d'Estiu es duran a terme en les instal·lacions de Calvestra (Crta. Villar d'Olmos, km. 5, Requena) que compten amb 8 pistes de basket, 4 de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servei d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia.

Diverses activitats

En esta edició del Campus es realitzaran dues sessions d'entrenament al dia (fins a un total de 14 entrenaments) amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia. Es disputaran diversos concursos, com a 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star, etc. A més, al costat del basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina, rocòdrom i molt més. I com a record d'esta experiència, tots els inscrits rebran dues camisetes i un pòster.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

    Autores

Etiquetas
Publicado el
26 de junio de 2017 - 17:42 h

Descubre nuestras apps

stats