Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Guàrdia Civil investiga un nou possible assassinat masclista a Guadassuar

Un agent de la Guàrdia Civil.

EFE

València —

La Guàrdia Civil investiga la defunció d'una dona després de rebre una pallissa en la localitat valenciana de Guadassuar a mans suposadament de la seua parella, qui ha sigut detingut, segons han indicat a EFE fonts de la investigació.

Les mateixes fonts han indicat que el succés es va produir dijous a la vesprada, quan els agents van ser alertats que una dona de 64 anys i nacionalitat romanesa havia sigut agredida presumptament per la seua parella, de la mateixa nacionalitat.

En arribar al domicili la dona estava conscient i va ser traslladada a un hospital, on va morir, per la qual cosa se li va a practicar l'autòpsia per a determinar si va morir a causa de la pallissa o d'una dolència prèvia, segons han precisat les mateixes fonts.

De confirmar-se aquest nou cas de violència masclista, seria el quart assassinat en les últimes setmanes després de xiqueta assassinada a Alzira a mans del seu pare i les dones que van morir a les mans de les seues exparelles a Elda i Vinaròs.

Per denunciar casos de violència de gènere es pot cridar al 016.

Etiquetas
stats