eldiario.es

9

El Diluvi publica “L’amor que fem”, una cançó sobre el dret a estimar

‘L’amor que fem’ és una cançó pop amb reggae i sonoritats contemporànies, que parla “de l’atracció i de viure un amor sense limitacions”

El Diluvi farà la gira ‘Els amants’, una nova mirada personal que es torna a trobar amb la d’Ovidi Montllor, ara que fa 25 anys de la seva mort

El grup valencià El Diluvi.

El grup valencià El Diluvi. Mireia Córcoles (VIBRA COMUNICACIÓ)

Pocs mesos després de publicar el seu tercer disc, Junteu-vos (Halley Records 2019), El Diluvi presenta el seu nou single L’amor que fem, una cançó dedicada a l’amor des del seu vessant “més intens i sense condicions ni barreres”, amb un estil pop amb reggae i sonoritats contemporànies.

El grup valencià es troba en un dels seus millors moments després d’emportar-se diferents premis i reconeixements. Amb Junteu-vos el grup va estar guardonat amb el Millor disc de mestissatge i Millor cançó als Premis Carles Santos, Millor disc de mestissatge als Premis Ovidi Montllor i Premi Jove Pont del Mediterrani al Millor grup musical.

A més, al 2020 el grup de la comarca de l’Alcoià farà la gira “Els amants” una nova mirada personal que es torna a trobar amb la d’Ovidi Montllor, l’any que es commemora el 25è aniversari de la seva mort.

Una cançó sense gènere

Amb L’amor que fem, presentat aquest dimarts, els valencians parlen de “la sensació intensa que t’envaeix quan veus algú que t’atreu, a qui vols dedicar-li el teu temps, i que no coneix de sexes, gèneres o condicions socials, sinó de persones”.

“En un moment on les diferències entre aquestes persones es desdibuixen i es duen a terrenys desconeguts. Això els arrossega a una voluntat primigènia d’eternitzar el moment, tot i saber que no durarà sempre. Almenys, saben que aquesta experiència els marcarà la pell”, expliquen en un comunicat.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha