eldiario.es

Menú

Rita Barberá rep, per segona vegada en un any i mig, un sobre amb una bala dins

L’exalcaldessa de València, que ja va rebre un paquet amb unes característiques semblants el gener del 2015, ha presentat una denúncia davant de la Policia

- PUBLICIDAD -
Rita Barberá denuncia ante la policía haber recibido un sobre con una bala

Rita Barberá (gener del 2015) mostra fotografies amb les amenaces i la bala que va rebre llavors EFE

La senadora del PP i exalcaldessa de València, Rita Barberá, ha rebut un sobre amb una bala dins, el segon amb aquestes característiques després del que li va arribar a l’Ajuntament el gener del 2015 . Barberá ha denunciat aquest fet davant de la Policia, segons han confirmat a EFE fonts policials.

L’exalcaldessa, que ahir va anar a Madrid a la sessió constituent del Senat , l’hauria rebut aquest dimarts a casa seua a València, segons ha publicat El Español.

El 9 de gener de l’any passat, l’exalcaldessa ja va denunciar davant de la Policia la recepció, a l’Ajuntament que encara presidia, d’un sobre dirigit a nom seu dins del qual hi havia una bala de calibre 9 mil·límetres Parabellum q ue no es va detectar en els controls de seguretat habituals.

L’autor de l’enviament havia escrit el nom d’una emissora de ràdio de València com a remitent, que també figurava en una nota que hi havia dins, si bé l’alcaldessa no ho va concretar llavors perquè estava convençuda que “es tractava d’un esquer totalment fals”.

El sobre del gener anava adreçat a “Rita Barberá, alcaldessa de València, Excel·lentíssim Ajuntament de València”, escrit a mà i amb un remitent fictici, a parer de l’alcaldessa. La senadora, en una conversa amb EFE, no ha volgut pronunciar-se sobre les circumstàncies que envolten la recepció aquest dimarts d’un segon sobre.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha