Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

València Basket visita Cevisama, la fira de la ceràmica

València Basket visita Cevisama, la fira de la ceràmica.

elDiariocv

La primera plantilla de València Basket i els tècnics Pedro Martínez i Jaume Ponsarnau han visitat este matí l'stand de Pamesa Cerámica en Cevisama. L'expedició taronja ha recorregut, segons un comunicat del club, l'exposició i ha pogut contemplar la innovadora col·lecció de Pamesa per a esta temporada i tornar a disfrutar a través d'unes ulleres de realitat virtual de la Pamesa Virtual Xperience.

L'autobús de Valencia Basket ha arribat a Fira València uns minuts abans de les 12:30 hores i s'han dirigit cap al stand B42 del pavelló 1 en el nivell 2, on en esta 35ª edició de Cevisama s'ha instal·lat el stand de Pamesa Cerámica. Una vegada allí, el president del Grup Industrial Pamesa, Fernando Roig, i el director general del Grup Pamesa, Jorge Bauset, han rebut a l'expedició taronja. El capità de València Basket, Rafa Martínez, li ha fet entrega a Fernando Roig d'una camiseta commemorativa del 30 aniversari del Valencia Basket que s'està celebrant en l'actual temporada.

Els jugadors han recorregut l'exposició entre mostres d'ànim i afecte després del rendiment de l'equip en la Copa del Rei i moltes peticions de fotografies dels visitants a Cevisama. L'equip ha pogut conéixer les novetats que Pamesa ha presentat en esta gran cita internacional de la ceràmica i han accedit a l'espai reservat per a la Pamesa Virtual Xperience, una eina que permet transformar de manera virtual qualsevol habitació aplicant múltiples possibilitats a través d'un ordinador portàtil o una tablet.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Etiquetas
stats