Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La opa hostil del BBVA se enfrenta a la oposición, los partidos y el mercado
El PP se enroca en su defensa de Israel frente al movimiento contra la masacre palestina
Opinión - Feijóo a la desesperada. Por Esther Palomera

Iniciativa col·loca Ignasi Candela i Isaura Navarro com a números u i dos de Compromís per Alacant i València

Mónica Oltra, en el moment de votar en las primàriess d'Iniciativa vestida de fallera.

elDiariocv

0

Les primàries d'Iniciativa del Poble Valencià celebrades aquest diumenge han situat Ignasi Candela, diputat en el Congrés aquesta legislatura, com a cap de llista de Compromís per Alacant en les eleccions generals del 28 d'abril, amb el que revalida el lloc que ja va ocupar. No obstant això, s'ha produït un canvi en la circumscripció de València, en la qual s'ha imposat Isaura Navarro al fins ara diputat Enric Bataller.

Navarro ocuparà la segona plaça per la circumscripció de València, que encapçalarà Joan Baldoví, del Bloc. Navarro ha sigut diputada en les Corts Valencianes aquesta legislatura.

També ocuparà la segona plaça per Castelló Sandra Sabater, que anirà en la llista de Compromís darrere de l'actual diputada en el Congrés Marta Sorlí, del Bloc.

Pel que fa al Senat, la més votada per a la candidatura de la circumscripció de València ha sigut Dolors Pérez.

La votació s'ha desenvolupat al llarg d'aquest diumenge en desenes de meses electorals instal·lades al llarg de la geografia valenciana. La líder de Compromís, Mónica Oltra, que pertany a Iniciativa, ha votat a València abillada amb el vestit de fallera, ja que ha fet un aturada en les festes per a depositar el seu vot.

Etiquetas
stats