Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ximo Puig es reuneix amb afiliats socialistes de la Vall d'Albaida per a fer-los costat després de la marxa de Rodríguez

Ximo Puig y otros dirigentes, en Castelló de Rugat con militantes socialistas de la Vall d'Albaida.

elDiariocv

0

El secretari general dels socialistes valencians i candidat a la reelecció com a president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha aprofitat aquest divendres que tenia un acte a Dénia per a viatjar a Castelló de Rugat, on s'ha reunit amb militants de la comarca de La Vall d'Albaida després de la marxa de l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, imputat per suposats delictes de prevaricació, malversació i tràfic d'influències quan va ser president de la Diputació de València.

A la reunió, a la qual han assistit la que fins ara era mà dreta de Rodríguez, Rebeca Torró, i el també regidor d'Ontinyent Jaime Peris, ha acudit Puig acompanyat pel secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, i la secretària general de la província de València, Mercedes Caballero, i ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat i d'alé als afiliats davant els durs moments que han viscut aquesta setmana, segons ha informat el partit.

El dirigent socialista ha agraït la responsabilitat dels militants i els ha convidat a continuar vetlant per l'interés general “al marge dels interessos personals”. Entre els militants socialistes que romanen fidels al partit i han decidit no seguir a Rodríguez ha causat malestar el fet que l'expresident de la Diputació i alcalde d'Ontinyent tinguera inscrit des del desembre passat el partit amb el qual ara concorrerà a les eleccions en els municipis de la comarca, denominat La Vall d'Albaida ens Uneix.

La direcció del PSPV-PSOE ha volgut amb el gest de Puig evidenciar el suport del partit als afiliats que estan preparant unes noves llistes per a concórrer a les eleccions locals als ajuntaments de la comarca. En Albaida, Bocairent i Castelló de Rugat ja estan assegurades les candidatures i s'està treballant en la confecció de la llista en la capital comarcal, Ontinyent, que també es dóna per segura.

Etiquetas
stats