Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

500 veïns del Real de Gandia tindran aigua sense nitrats gràcies a una nova canonada

Jorge Rodríguez ha visitat la urbanització Monterrei

Toni Cuquerella

Els 500 veïns de l'entorn de la urbanització Monterrei, al Real de Gandia, veuran resolt el problema dels nitrats del pou que abasteix la zona després de la construcció d'una canonada d'un quilòmetre de longitud que, salvant l'AP7 i la CV-686 subministrarà aigua potable a aquest nucli de població del Real de Gandia, en la comarca de la Safor.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat aquest dimarts la urbanització Monterrei, on la corporació invertirà 300.000 euros per a “resoldre un problema prioritari i garantir un bé de primera necessitat a les persones que viuen en aquesta part del Real”.

Rodríguez ha aprofitat la seua estada en el Real per avançar la posada en marxa del Pla Contra la Sequera en els municipis valencians, les sol·licituds podran remetre’s a la Diputació, a través d'Egevasa, abans de l'estiu. “Amb aquest pla bianual, dotat amb 4 milions d'euros d'inici, pretenem millorar l'eficiència en la xarxa d'aigua potable dels municipis valencians, que les infraestructures estiguen en les millors condicions per no perdre pel camí un element tan preuat com l’aigua”, ha explicat el president, acompanyat per l'alcalde del Real, Gustavo Mascarell, a més del gerent i el diputat responsable d’Egevasa, Miguel Ángel Ferri i Voro Femenia.

Etiquetas
stats