eldiario.es

Menú

Ribó anuncia una campanya de multes als ciclistes que vagen per les voreres

L’alcalde de València ha assegurat que primerament hi haurà un període per a informar els ciclistes i, després, se sancionarà

A més, faran el mateix en el carril bus per a agilitzar el funcionament del transport públic

- PUBLICIDAD -
Joan Ribó llega en bicicleta en su primer día en el ayuntamiento tras su toma de posesión como alcalde. / @Compromis

Joan Ribó, el primer dia com a alcalde

La Policia Local de València iniciarà en breu una campanya de conscienciació i informació sobre les normes de circulació que han de complir els usuaris de la bicicleta i sobre el respecte al carril bus.

Així ho ha anunciat aquest dimarts l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, en unes declaracions fetes en Ràdio València Cadena SER.

Ribó ha contestat d’aquesta manera a un oient que s’ha queixat sobre la conducció temerària d’alguns ciclistes que posen en perill la integritat dels vianants.

Així, ha afegit que després de les campanyes informatives, si cal, també hi haurà sancions, sobretot si a més d’anar per les voreres els ciclistes circulen a una velocitat excessiva: “Jo mateix vaig estar a punt de ser atropellat fa uns dies”, ha comentat l’alcalde.

Ribó ha insistit en el fet que les bicis també han de complir les normes.

D’altra banda, ha informat que també es farà una campanya semblant per a evitar la circulació i l’estacionament indegut en el carril bus amb l’objectiu d’agilitzar el servei de l’Empresa Municipal de Transports (EMT).

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha