eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

María José Lecha serà la cap de llista de la CUP-Capgirem Barcelona a les eleccions municipals

Lecha és activista sindical de la Federació de Treballadors i Treballadores de Catalunya i treballadora a l'Hospital Sant Pau

- PUBLICIDAD -
Acto presentación Capgirem Barcelona María José Lecha

Acte de presentació de les candidates de CUP-Capgirem Barcelona

La CUP-Capgirem Barcelona ha presentat aquest dissabte la seva candidata a l'alcaldia de la ciutat, María José Lecha, activista sindical a la Federació de Treballadors i Treballadores de Catalunya (FTC-IAC). Nascuda a Barcelona el 1957, treballa com a administrativa a l'Hospital Sant Pau i forma part del seu comitè d'empresa. A més és coneguda en la lluita contra les retallades i privatització de la sanitat, i ha participat activament en l'Assemblea de Drets Socials de l'Eixample. Lecha ja va ocupar el 2012 el lloc número 25 en la llista de la CUP al Parlament.

Després de la 4ª Trobada Municipalista Popular, l'espai ha presentat la llista triada mitjançant assemblees obertes als barris de la ciutat. Així, la resta de persones elegides i que seguiran María José Lecha a la llista són Maria Rovira, Josep Garganté, Eulàlia Reguant i Òscar Simón. A més en l'espai de les Trobades, en què la CUP va delegar la decisió respecte a les eleccions municipals de Barcelona, també s'han triat de manera assembleària als consellers de districte.

"Necessitem un ajuntament que defensi els drets socials i això només és possible amb un 100% de gestió pública", ha assegurat Lecha durant la seva intervenció. Sota la marca CUP-Capgirem Barcelona es presenten diversos partits i moviments a més de la CUP, com En Lluita, Lluita Internacionalista, Poble Lliure o Pirata.cat. Els eixos programàtics han estat elaborats en les 4 jornades de les Trobades Populars Municipalistes.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha