Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Onze títols per a regalar recomanats per les editorials

elDiariocv

Sis editorials valencianes tornen a unir-se aquest nadal per a fomentar la lectura valenciana i el comerç local. La iniciativa Va de *Llibres se celebra per tercera vegada amb una associació de 65 llibreries en les quals es poden trobar els onze títols recomanats per sis segells valencians.

Per a aquesta edició, Onada Edicions, Vincle, Balandra Edicions, Edicions del Bullent, Perifèric Edicions i Edicions 96 recomanen 11 llibres d'autors valencians i en valencià. La mona lectora, de Llorenç Giménez; I tu què en saps?, de Didín Puig i Josep Parra; Joan Fuster recitable, una selecció de textos de Salvador Ortells; Entre Dones, una col·lecció de textos signats per deu autores -Raquel Ricart, Núria Cadenes, Isabel Canet Ferrer, Carme Manuel, Pepa Guardiola, Isabel García Canet, Lliris Picó, Mercè Climent, Anna Maria Moner i Maria Josep Escrivà-, La maleta de l'avi, de Juan Hernández i Fàtima Fernàndez; La cuina de l'Albufera i els marjals, d'Emili Piera; La retratista d'ànimes, de Vicent Usó; A mi què em passa? de Tona Català i Estribord, d'Adolf Beltran.

La campanya, que enguany porta el nom de 'Santa Llúcia, porrat i llibres', consisteix a recomanar una sèrie de títols per a regalar aquestes festes, llibres valencians i en valencià per a totes les edats. Amb això, les sis editorials intenten impulsar el comerç local i la vida en els barris durant l'època nadalenca.

'Va de Llibres' pretén ser una eina que ajude a visibilizar el llibre en valencià i a millorar els índexs de lectura del país a través de la col·laboració de bibliotecaris, escriptors i centres d'ensenyament. El lema de la campanya, 'Santa Llúcia, porrat i llibres', fa referència als mercats tradicionals en els quals es venen dolços i fruita seca i al dia en el qual comença el solstici d'hivern.

La presentació de la campanya es farà aquest dilluns al Col·legi de l'Art Major de la Seda, a partir de les 19 hores. L'edició s'estructura en dues accions: la primera, el dia 12, la trobada dels lectors amb els autors de les obres; la segona, la presentació dels llibres en la Biblioteca Pública Valenciana, del 20 al 22 de desembre.

Etiquetas
stats