Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

La 15k Nocturna reunirà als carrers de València 11.500 corredors aquest dissabte

Un moment de la presentació de la prova

Carlos Navarro Castelló

La 15K Nocturna València Banco Mediolanum celebra el dissabte 11 de juny la quarta edició com l’única carrera nocturna de la ciutat de València.

Cada any, la prova atlètica organitzada per la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana es consolida com una de les grans cites esportives de la ciutat i com un esdeveniment diferent dins del calendari de ruta.

Aquest 2016 s’han superat totes les barreres establides fins ara. L’allau d’inscripcions ha obligat a tancar el procés abans de la data prevista.

Més d’11.200 participants correran pels carrers de la València més emblemàtica en un viatge amb destinació a la Lluna. A les 22:00 hores del dissabte 11 de juny, es farà el tret d’eixida a una vetlada esportiva en què els corredors, tant els locals com els vinguts des de qualsevol indret del món, prendran els carrers de la Ciutat del ‘Running’. En l’apartat de xifres, els 11.200 corredors inscrits suposen un increment del cens del 2015 en 1.000 participants sobre el total de l’any passat.

A més, la participació de corredors nacionals s’ha consolidat, amb atletes vinguts des de fora de la Comunitat Valenciana, que suposen un 6% sobre el cens final, mentre que entre els corredors internacionals, en què Itàlia torna a ser l’origen principal de visitants, amb més de 100 corredors que han quedat seduïts pels carrers de València i la seua passió per córrer, en aquest cas, a la nit.

Un altre aspecte essencial de la prova és el de la consolidació de la participació femenina. 3.200 dones s’enfundaran les camisetes blaves per córrer en la 15k Nocturna València Banco Mediolanum, gairebé el 30% del cens de participació de la cursa.

La Fira del Corredor es trasllada a les Drassanes

Enguany, la novetat principal de l’esdeveniment és el trasllat de la Fira del Corredor a les Drassanes de València. Aquest espai històric, situat pràcticament al costat l’eixida –avinguda del Port–, acollirà dins dels seus murs la presència de les marques principals de l’esdeveniment i d’una vintena d’espais expositius que oferiran al corredor i visitant les últimes novetats del sector del running.

Aquesta Fira del Corredor serà també el punt de recollida de la bossa del corredor i del dorsal. L’horari establit per a la Fira és el següent: el divendres 12, en horari de les 10.00 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores, i el dissabte 13 de juny, el dia mateix de la carrera, en horari ininterromput des les 10.00 fins a les 19.00 hores.

Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

Etiquetas
stats