Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol
Sobre este blog

Nova animació europea

Cicle de cinema d'animaciò en La Mutant.

0

Un recorregut per les millors obres, en La Mutant L’Aula de Cinema de la Universitat de València presenta en la Mutant el cicle Nova Animació Europea, que ofereix una visió sobre les últimes i més destacades produccions europees d’animació. Hongria, Bèlgica, Irlanda o Espanya seran alguns dels països pels quals discorre aquest cicle, format per sis llargmetratges que recorren diferents tècniques d’animació (stop motion, 2D, 3D, motion capture, entre d’altres), produïts pels principals estudis d'animació europeus i que han collit premis i nominacions en festivals i certàmens internacionals.

Les pel·lícules que formen part del cicle són, en ordre de projecció, Rubén Brandt, coleccionista, The Tower, The Breadwinner, Buñuel en el laberinto de las tortugas, Dilili en París i Un día más con vida. Les sessions seran, a les 21.00 hores, el 30 de juny, l’1, 2, 3, 4 i 5 de juliol, amb un preu de 6 euros per projecció.

Sobre este blog

Etiquetas
stats