Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Un total de 47 empreses presenten 68 projectes de ficció per a la nova televisió

Empar Marco, elegida por el Consejo Rector para dirigir la nueva RTVV

elDiariocv

València —
  • Fins a 23 són de ficció de gènere, 22 de ficció social, 16 de ficció juvenil i set són websèries

Un total de 47 empreses productores han presentat projectes a la primera convocatòria de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana (SMC) per a desenvolupar sèries de ficció. En conjunt, les empreses han presentat 68 projectes, dels quals 23 són de ficció de gènere, 22 de ficció social, 16 de ficció juvenil i set són websèries.

La convocatòria va ser anunciada a l’inici del passat mes de juliol per la directora general de La Societat, Empar Marco, en una reunió amb representants de les associacions de productors AVAPI, PAV i AVANT.

Les productores han tingut un mes per a presentar les seues propostes a desenvolupar. La Societat elegirà entre tot el material rebut els projectes de sèries de ficció que considere de més qualitat i més ajustades a les necessitats de la cadena.

El següent pas serà la signatura amb les productores de contractes de desenvolupament per un import de 15.000 euros, a excepció del desenvolupament de websèries, que serà de 3.000 euros.

Estos contractes ja inclouran l’escriptura dels primers guions de les sèries de ficció seleccionades, sempre amb la col·laboració de la Societat. Finalment, i en acabar els processos de desenvolupament, À Punt seleccionarà els projectes que finalment passaran a produir-se.

stats