Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Teatre Micalet enceta la celebració dels 25 anys amb la tornada de ‘El Jardí dels Cirerers’

Teatre El Micalet

elDiariocv

València —

0

El Jardí dels Cirerers, obra guardonada amb el Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2019 al millor espectacle de teatre, torna als escenaris del Teatre Micalet a partir del dimecres 29 de gener. Versionada per Manuel Molins i dirigida per Joan Peris, aquesta peça icònica del dramaturg rus Anton Thèkhov, romandrà en cartell fins al 23 de febrer.

El repartiment, conformat per Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Cristina Garcia, Berna Llobell, Laura Romero, Guille Zavala i Ximo Solano, dona vida a una família de l’aristocràcia russa en hores baixes que, per fer front als deutes que arrosseguen, haurà de vendre la seua finca familiar.

El Jardí dels Cirerers planteja una reflexió al voltant d’un món en crisi que troba moltes similituds amb la realitat actual, una època de canvis i descomposició d’estructures. Temes com l’amor, o el poder dels diners, estaran també reflectits en la revisió d’aquest clàssic. En aquesta ocasió, Joan Peris projecta un espai escènic amb l’objectiu d’apropar l’espectacle al públic, que haurà de creuar l’escenari per accedir al pati de butaques.

Amb la tornada d’aquesta peça, la Companyia Teatre Micalet arranca un any en el qual es celebra el 25é aniversari. Al mes de maig, estrenarà la seua 34a producció pròpia, que continuarà amb la línia d’una trajectòria marcada pel seu compromís d’adaptar textos universals al valencià (El jardí dels Cirerers, El Nom o Nadal a casa Els Cupiello) o representar obres d’autors autòctons (El Moviment, El Verí del Teatre o Hamlet Canalla).

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats