eldiario.es

Menú

Anticorrupció denúncia la secretària general d'Ocupació amb Zaplana en el cas del 'lobby' que va fundar Montoro

La Fiscalia acusa Carmen de Miguel, exdirectora general de l'Institut Valencià de l'Exportació, per una adjudicació al despatx Equipo Económico quan era secretària general del Consell Superior de Cambres de Comerç d'Espanya

- PUBLICIDAD -
Carmen de Miguel, en un acto en 2014.

Carmen de Miguel, en un acte el 2014.

La querella de la Fiscalia Anticorrupció contra el despatx que va fundar l'actual ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, implica l'exdirectora general de l'Institut Valencià de l'Exportació (Ivex), Carmen de Miguel.

A més dels integrants d'Equipo Económico, el despatx que va fundar Montoro pel qual han passat o encara hi figuren càrrecs clau de l'àrea econòmica del Govern en l'època de José María Aznar, la Fiscalia acusa a qui fou president del Consell Superior de Cambres de Comerç d'Espanya, Manuel Teruel, i a l'exsecretària general d'aqueix organisme Carmen de Miguel.

Segons la Fiscalia Anticorrupció, va haver-hi una actuació delictiva en l'adjudicació a dit al despatx Equipo Económico d'un contracte del Consell Superior de Cambres de Comerç d'Espanya el 2012.

Carmen de Miguel, que procedia de la Cambra de Comerç de València, va ser directora general de l'Ivex amb Zaplana com a president de la Generalitat Valenciana. Va arribar al càrrec el 1999 i se'n va anar a la fi del 2002 amb ell al Ministeri de Treball com a secretària general d'Ocupació. En el Consell Superior de Cambres de Comerç, convertit posteriorment en Càmbra d'Espanya, va ser secretària general durant set anys fins que va abandonar el càrrec al setembre de 2015.

Reincorporada des de llavors a la Cambra de Comerç de València, Carmen de Miguel ha declinat comentar a eldiario.es el cas en el qual es veu implicada. Actualment és responsable del departament jurídic, de mediació i arbitratge, en l'entitat cameral.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha