Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Joan Baldoví recupera la plaça de polític millor valorat

Joan Baldoví.

elDiariocv

Joan Baldoví ha recuperat la plaça de polític millor valorat en el baròmetre del Centre de Investigaciones Sociològiques (CIS) corresponent al mes de gener. Amb 4,22 punts de mitjana sobre 10, el portaveu de Compromís en el Congrés dels Diputats supera Xavier Doménech, d'En Comú-Podem (4,13), el president de la gestora del PSOE, Javier Fernández (4,12) i el líder d'Izquierda Unida Alberto Garzón (4,02).

Amb això, Baldoví, el coneixement del qual és escàs entre els enquestats, torna a posar-se en el primer lloc, que va aconseguir l'agost de 2016, després de les eleccions generals, i va perdre al novembre per poc, amb una mitjana de 4,31, davant Doménech (4,51) i Garzón (4,47).

L'estimació de vot del CIS, d'altra banda, situa l'aliança de Compromís i Podem que Baldoví va encapçalar, en nivells de suport similars als obtinguts en les eleccions de juny de 2016, que van ser d'un 2,6% a nivell estatal, després del repunt fins al 3% assolit en l'anterior baròmetre de novembre.

Etiquetas
stats