eldiario.es

Menú

Intersindical demanda la Generalitat per successió d'empreses en la nova RTVV

El sindicat presenta un escrit en el TSJ valencià perquè entén que Canal 9 i la nova Corporació de Mitjans Audiovisuals "són la mateixa empresa amb un canvi de nom"

La demanda podria retardar el procés d'arrencada de les emisions

- PUBLICIDAD -
FeSP: cierre de RTVV es el más grave atentado del PP contra un medio público

Seu de RTVV a Burjassot. EFE

El sindicat Intersindical ha presentat una demanda davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana per successió d'empreses contra RTVV, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i la Generalitat.
Segons ha informat aquest sindicat en un comunicat, aquesta demanda se sustenta en la tesi que les dues empreses de ràdio i televisió (RTVV i CVMC) són, en realitat, la mateixa amb un canvi de denominació.

En la demanda es considera que s'ha produït una successió d'empreses, la qual cosa suposaria un frau de llei, i en cas de prosperar la demanda els treballadors de RTVV que s'incorporen a la nova empresa hauran de tenir l'antiguitat, triennis, salaris, categoria, conveni i condicions laborals que tenien en l'antiga empresa.

Aquesta demanda, segons les mateixes fonts, "obri la porta a centenars de demandes individuals per a poder accedir a la nova corporació".

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha