Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Catalunya Ràdio pensa en Mònica Terribas per substituir Manel Fuentes

Mònica Terribas, entrevistada precisament a El Matí de Catalunya Ràdio mientres era directora de TV3. (Foto: Catalunya Ràdio)

Lluïsa Farré

La direcció de Catalunya Ràdio contempla la possibilitat que Mònica Terribas substitueixi Manuel Fuentes la pròxima temporada al capdavant d'El Matí, el magazine estrella de l’emissora. Fèlix Riera, màxim responsable de la ràdio pública, va sondejar la periodista fa unes setmanes, però, de moment, Terribas no ha rebut cap oferta en ferm.

De fet, Riera busca editor per l’espai matinal des d’abans que el propi Fuentes anunciés que deixava la ràdio, a finals d’abril, i ha fet aproximacions amb altres professionals a part de l’exdirectora de TV3. En la cerca, s’ha sondejat diversos periodistes. Miquel Calçada i Antoni Bassas s’haurien mostrat poc predisposats a tornar a l’emissora. Riera, per la seva banda, hauria descartat canviar de programa Sílvia Cóppulo, ara als caps de setmana, i no les tindria totes en moure Tatiana Sisquella, a les tardes. Pel que fa a la promoció interna, també ha sonat el nom de Kilian Sebrià, conductor de l’informatiu vespre. I és que el director insisteix en què l’MCR hauria d’adoptar una caire més informatiu que en els últims anys.

De la competència, Riera s’ha reunit, entre d’altres, amb el narrador dels partits del Barça a Rac1, Joan Maria Pou. I amb d'altres professionals de la comunicació com Albert Om.

Si no es promociona ningú de la casa, des del Comitè d’empresa es valoraria positivament l’arribada de Terribas a la ràdio. La seva acreditada trajectòria, creuen, asseguraria la qualitat periodística de l’espai i permetria plantar cara a El món a Rac1, ara mateix, líder d’audiència en la mateixa franja horària.

Després d’uns anys dedicada a la gestió (a la direcció de TV3 de 2008 a 2012 i com a editora al diari Ara, en aquests moments), tot apunta a que si, finalment, li arriba l'oferta, Terribas podria acceptar el timó de l’MCR.

Després de dies de dubtes, sobretot perquè les relacions entre Francesc Homs, portaveu del Govern i home fort de Convergència en qüestions de la CCMA, i la periodista són molt tenses, el nom de Terribas per substituir Fuentes ha pres força.

Etiquetas
stats