Comunidad Valenciana Blogs y opinión

La portada de mañana
Acceder
La normalidad pre-COVID volverá como pronto a finales del próximo verano
Los documentos de Amazon: "Es un periodista crítico y muy próximo a los sindicatos"
OPINIÓN | El virus que agrava una sociedad infantilizada, por Rosa María Artal

Sobre este blog

‘Concerts des del llit’, en el Centre del Carme

Popin Love en una actuación.

0

El Centre del Carme Cultura Contemporània comença aquest dijous, 12 de novembre, la primera edició del cicle ‘Concerts des del llit’. Les actuacions aniran a càrrec de dos representants del so ‘bedroom pop’; la murciana d’origen ucraïnés Yana Zafiro i l’artista valencià Popin’love.

Els concerts se celebraran al Claustre Gòtic del Centre del Carme, on els artistes realitzaran la seua actuació des del llit; un llit portat a l’escenari i des del qual no solament es puga assistir a un concert de música en directe, sinó que l’espectador puga participar d’una creació escènica, basada en l’intrusiu i en l’inclusiu.

El cicle està basat en la creació de sinergies entre diferents disciplines, per a donar lloc a una proposta artística que barreja música, escenografia, teatre o interpretació. Aquesta original proposta de Cero en Conducta i Vibra Mahou adapta l’experiència de les actuacions en viu en temps ‘millennials’, per a gaudir del sabor del directe d’una manera única.

Yana Zafiro no entén de fronteres ni d’etiquetes. En les seues cançons barreja castellà i anglés, es passeja per l’electrònica o el pop de dormitori i li queda temps per a estar connectada amb l’escena de fanzins i l’art contemporani de la seua ciutat. El seu primer EP, ‘Mi perro se va a morir’ reuneix quatre peces enlluernadores en les quals fa gala de talent i desimboltura. Les seues lletres estan plenes d’enginy, ironia i alienació postadolescent. Yana fa coses especials, tal com demostra ‘Crepúsculo’, el primer avanç del que serà el seu àlbum i que ix a la llum aquest mes de novembre.

Popin’love, integrant del col·lectiu Toxic Pop, és un projecte que sorgeix sense voler com una via de fuga emocional. Mitjançant produccions de ‘hyper-pop’ i versos de naturalesa abstracta, invita l’oient a una experiència auditiva tòxica.

A les actuacions de Yana Zafiro i Popin’love els seguiran els concerts de Jazzboy i Casero el 17 de desembre. Per la seua banda, mori, Rusowsky i laborde seran els últims a gitar-se en el llit del Centre del Carme el 15 de gener.

Donat el caràcter íntim dels concerts, i seguint les recomanacions sanitàries per la COVID-19, l’aforament es limitarà a 150 persones assegudes i es garantirà la distància mínima interpersonal d’1,5 metres. Igualment, l’ús de mascareta serà obligatori tant per a accedir a l’espai com durant els concerts.

Sobre este blog

    Autores

Etiquetas
Publicado el
12 de noviembre de 2020 - 13:41 h

Descubre nuestras apps

stats