Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Sagunt a Escena s’acosta al final amb l’obra ‘Con dos coplas de más’

Con dos coplas de más.

Laura Julián

0

El festival Sagunt a Escena encara la seua recta final amb la presentació el dimecres 4 de setembre de l’espectacle Con dos coplas de más al Casino Vell del Port de Sagunt a les 22 hores.

Con dos coplas de más és música i poesia, un espectacle que sorgeix de tres passions terrenals: el plaer d’assaborir la música amb una bona copa, el plaer de compartir el temps amb les amistats i el plaer de sentir les veus que transmeten poesia i cançó.

L’espectacle alterna poesia amb boleros, rumbes, cobles i temes coneguts internacionalment i intenta transmetre la seua màgia en cada ocasió en un entorn amable.

En Con dos coplas de más participa la veu d’Ester Lluch; el baix, la veu i la guitarra d’Iván Martínez; la percussió de Javi Santos; els teclats de José Piqueras; la guitarra de Rolf Veen, i la veu de Rafa Garrido, com a narrador.

I en aquesta actuació, el grup estarà acompanyat pels artistes convidats Francisco Blanco ‘Latino’ en vent i Luis Beltrán Sala en percussió.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats