Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La connexió entre Gandia i Madrid amb tren Intercity passarà de 2 per setmana a 14 en els mesos d'estiu

Estació del tren de Gandia.

Toni Cuquerella

0

Gandia comptarà des del 22 de juny fins a l'1 de setembre amb una línia diària d'Intercity en cada sentit que connectarà la capital de la Safor amb Madrid.

L'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha indicat que és una “bona notícia” l'anunci que ha traslladat Renfe, atesa la importància i l'impacte econòmic que tindrà al sector turístic.

“Disposarem d'un servei millor en una època important per al nostre turisme amb un servei que garantirà l'afluència”, ha afirmat la primera autoritat municipal. Prieto ha afegit que amb aquesta mesura “passarem de dos trens setmanals a 14, fet que suposa 3.900 places cada setmana que ens ajudaran a iniciar la temporada turística alta amb gran afluència de visitants”.

Tal com ha informat Renfe, una vegada finalitzades les obres d'Adif a la via 19 del sector nord a Madrid-Chamartín, s'ha pogut recuperar aquest servei directe d'Intercity, del qual ja s'han posat els bitllets a la venda.

Etiquetas
stats