Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera

Prensa Ibérica negocia la venda de la 97.7 de València a Radio María

Estudi de la 97.7

Carlos Navarro Castelló

0

Moviments en els grups mediàtics. Editorial Prensa Ibérica, propietària de la major xarxa de capçaleres regionals a Espanya, entre aquestes Levante-EMV i Información, negocia la venda de la concessió de la 97.7 de València a l’emissora catòlica Radio María.

L’acord estaria molt prop de tancar-se per una quantitat pròxima a 800.000 euros en un moment en què s’ha fet públic un expedient de regulació d’ocupació (ERO) en el mateix grup mediàtic que afectaria els periòdics valencians esmentats. Des de la companyia han declinat fer declaracions sobre la venda.

El grup de mitjans de Javier Moll va adquirir el 2006 els drets de la freqüència modulada 97.7, la concessió de la qual era propietat de la Compañía de Radiodifusión Intercontinental SA.

Si finalment es tanca l’operació, la històrica emissora passarà a les mans de Ràdio María, entitat que s’autodefineix com “una iniciativa de catòlics potencialment oberta a tota realitat eclesial en comunió amb la seua jerarquia”.

L’entitat està present en més de 85 països en què cada associació nacional gestiona les seues emissions. A Espanya té emissores repartides per totes les comunitats.

Segons la informació que figura en la seua pàgina web, “Radio María és una emissora privada propietat de l’Asociación Radio María, reconeguda pel Ministeri de l’Interior amb data 1 de desembre de 1998, amb número de registre nacional 164.395”.

Els membres de l’Asociación Radio María “són sacerdots i laics catòlics i representen a tots els oients que, amb la seua col·laboració i aportacions, són el cor d’aquesta emissora. D’acord amb els seus estatuts, els membres de l’associació elegeixen una junta directiva, composta per cinc persones, òrgan de direcció i representació de l’associació i de l’organització de Radio María”.

El director de Radio María, que pel carisma de Radio María “ha de ser sempre un sacerdot”, és nomenat “per la jerarquia de l’Església a proposta de l’associació” i és “el responsable de tots els programes i altres continguts editorials”.

Etiquetas
stats