eldiario.es

9

Art per a bebés

L'Espai de Telles acosta als xiquets de 0 a 3 anys a l'art a través dels volums, les llums i els espais

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana disposa d’espais museístics per a xiquets de 0 a 3 anys a Castelló, València i Alacant. L’Espai de Telles acosta els menuts a l’art a través dels volums, les llums i els espais. El director del Consorci, José Luis Pérez Pont, assegura que “hem de trencar amb la idea elitista que la cultura és només per a uns pocs”. “L’art i la cultura són elements de creixement personal” diu Pérez Pont, i “volem fer que els museus formen part de la vida dels xiquets”.

L’Espai de Telles es pot trobar a l’Espai d’Art Contemporani de Castelló, al Convent del Carme de València i al Museu de Belles Arts d’Alacant, els primers espais expositius permanents per a nadons que existeixen a Espanya. S’està treballant per obrir-ne un segon a Castelló i un de nou a Gandia.

Pérez Pont diu que “volem activar la iniciativa del mateix bebé” a partir del mètode pedagògic Montessori. 10.000 xiquets valencians han gaudit ja de l’espai de telles.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha