eldiario.es

Menú

Quatre incendis forestals en terres valencianes en una jornada d'altes temperatures

Els focs s’han declarat a Bell-lloc (Castelló), Moixent (València), Bolulla (Alacant) i el Poble Nou de Benitatxell (Alacant), on les flames han obligat a desallotjar centenars de persones en urbanitzacions de Xàbia

- PUBLICIDAD -
Las llamas amenazan a zonas habitadas en Xàbia

El foc s'acosta a zones habitades de Xàbia

La jornada del diumenge s’ha tancat amb quatre incendis declarats a la Comunitat Valenciana: a les localitats de Moixent (València), Bolulla (Alacant), Bell-lloc (Castelló) i el Poble Nou de Benitatxell (Alacant). En les tasques d’extinció d’aquests quatre focs han treballat cinc helicòpters i set avions de la Generalitat, així com també onze unitats dels bombers forestals de la Generalitat i dèsset dotacions de bombers dels consorcis provincials, tal com informen des del 112.

A més, s’han declarat focs menuts en vegetació a l’Atzúvia, Ontinyent i Càrcer, en què s’han mobilitzat mitjans terrestres. Tot això en una jornada de forta calor en què s’han superat els quaranta graus en alguns punts del territori valencià.

L’incendi de Bell-lloc s’ha donat per extingit al voltant de les 20.30 hores, mentre que durant la nit continuaran treballant a Bolulla cinc dotacions de bombers, quatre unitats de bombers forestals i quatre autobombes. A Moixent romandran en les tasques d’extinció dues unitats de bombers forestals i una autobomba.

A més, el foc que s’ha iniciat al Poble Nou de Benitatxell ha obligat a desallotjar centenars de persones residents en urbanitzacions pròximes a la localitat de Xàbia pel fum i la proximitat de les flames.

Las llamas se pueden ver desde Xàbia

El foc és visible des de Xàbia

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha