Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique
Sobre este blog

Quatre incendis forestals en terres valencianes en una jornada d'altes temperatures

El foc s'acosta a zones habitades de Xàbia

elDiariocv

Valencia —

La jornada del diumenge s’ha tancat amb quatre incendis declarats a la Comunitat Valenciana: a les localitats de Moixent (València), Bolulla (Alacant), Bell-lloc (Castelló) i el Poble Nou de Benitatxell (Alacant). En les tasques d’extinció d’aquests quatre focs han treballat cinc helicòpters i set avions de la Generalitat, així com també onze unitats dels bombers forestals de la Generalitat i dèsset dotacions de bombers dels consorcis provincials, tal com informen des del 112.

A més, s’han declarat focs menuts en vegetació a l’Atzúvia, Ontinyent i Càrcer, en què s’han mobilitzat mitjans terrestres. Tot això en una jornada de forta calor en què s’han superat els quaranta graus en alguns punts del territori valencià.

L’incendi de Bell-lloc s’ha donat per extingit al voltant de les 20.30 hores, mentre que durant la nit continuaran treballant a Bolulla cinc dotacions de bombers, quatre unitats de bombers forestals i quatre autobombes. A Moixent romandran en les tasques d’extinció dues unitats de bombers forestals i una autobomba.

A més, el foc que s’ha iniciat al Poble Nou de Benitatxell ha obligat a desallotjar centenars de persones residents en urbanitzacions pròximes a la localitat de Xàbia pel fum i la proximitat de les flames.

Sobre este blog

Etiquetas
stats