Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

El cunyat de Barberá: “Si arribe a saber que la meua dona ha donat els 1.000 euros, l’unfle a galtades”

Asunción Barberá en una imatge de La Sexta.

elDiariocv

José Corbín és advocat de Mari Carmen García-Fuster, antiga mà dreta de Rita Barberá i una de les detingudes en la macrooperació que ha dut a imputar la cúpula del PP de València per un pretés blanqueig d’uns quants milers d’euros procedents de comissions il·legals a través de donacions per a l’última campanya electoral. També és el cunyat de l’exalcaldessa, ja que és casat amb Asunción Barberá, excap de gabinet de la seua germana. “Permeteu-me la llicència: Si arribe a saber que la meua dona ha donat els 1.000 euros, l’unfle a galtades”, ha declarat aquest dimecres, segons el diari Las Provincias.

“La meua dona és alta funcionària i té una carrera administrativa, el seu lloc en el gabinet de l’Alcaldia no tenia res a veure amb el grup municipal del PP”, ha afegit Corbín, que ha desvinculat així la seua dona, i també la seua defensada, de qualsevol implicació en un cas de corrupció política.

Etiquetas
stats