eldiario.es

9

Centres satèl·lits d'emprenedors de la Politècnica per les comarques valencianes

El projecte que s'impulsa des de la Diputació de València pretén obrir centres a diferents localitats en col·laboració amb els ajuntaments

Imatge de la visita de Jorge Rodríguez a l'UPV

Imatge de la visita de Jorge Rodríguez a l'UPV

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el rector de la Universitat Politècnica (UPV), Francisco Mora, han acordat engegar un grup de treball que estudie la possibilitat d'obrir centres satèl·lits d’empreniment en les comarques valencianes, en col·laboració amb els ajuntaments que pogueren estar interessats.

La proposta de Rodríguez s'ha produït després de la visita del president de la Diputació a l'Institut Idees de la UPV, un centre d’empreniment nascut en la universitat i que actualment està donant els seus fruits amb la comercialització de productes innovadors que han conquistat tant el mercat nacional com l'internacional.

Entre les idees que han germinat en aquesta incubadora i llançadora de start-ups de la UPV, i que s'han acabat convertint en una opció de negoci per als seus creadors, Jorge Rodríguez ha pogut conéixer als inventors de Fuga, el casc plegable per a ciclistes urbans, de l'empresa Closca, que triomfa en Silicon Valley; o els dipòsits d'aigua de Pyro, concebuts per a l'extinció automàtica d'incendis forestals.

Segons s'afirma des de l'ens provincial, la intenció del president de la Diputació és "traslladar eixa generació de talent i focus d'oportunitats per a joves emprenedors a altres punts del territori valencià, plantejant la creació en un futur de centres satèl·lits en diferents comarques d'aquest institut de les idees que van nàixer en la Politècnica".

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha