Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Xarrades en streaming en ‘Emergents al Palau’

Beatriz Traver participa en els debats per streaming de 'Emergens al Palau'

0

El Palau de la Música posa en marxa una nova edició del seu cicle «Emergents al Palau» amb xarrades en streaming de temàtica musical i cultural, que seran impartides per professionals del sector, i que es desenvoluparan des del Palau de la Música mitjançant la pàgina de Facebook de l’auditori valencià.

Les tres xarrades començaran a les 19.00 hores i la primera d’elles, este dijous 12 de novembre, tindrà per títol “Música en directe en temps de pandèmia”. Manolo Tarancón, músic i coordinador del cicle, serà el moderador d’este primer encontre. Els participants seran, por una part, Sergi Almiñana, promotor i director d’El Caimán Producciones i un dels impulsors del cicleMUV, així com secretari de Música PROCV. I per una altra, Beatriz Traver, que es dedica a la producció d’esdeveniments de música clàssica i que actualment impartix l’assignatura “Òpera: Història i Pensament” en la Universidad CEU - Cardenal Herrera de València. També és la directora de producció del Festival Internacional de Música de Cambra de Godella.

La segona xarrada porta per títol “Músics i productors”, serà el dijous 26 de novembre i consistirà en una entrevista online entre Manolo Tarancón i Paco Loco, músic i productor musical que és considerat com un dels referents a nivell de gravació de discos de bandes actuals, tant estatals com internacionals. Una xarrada que serà d’interés tant a músics com a curiosos que desitgen conèixer de prop com és un procés de gravació.

I en la tercera xarrada, dijous 10 de desembre, el periodista Rafa Cervera, també coordinador del cicle «Literatura i pop..., al Palau» de l’auditori valencià, xarrarà amb la fotògrafa Mariví Ibarrola per a abordar “Drets i llibertats mitjançant la música”. Ibarrola desenvolupa projectes de premsa, fotografia, documentació i comunicació. És professora associada de la Universidad Carlos III de Madrid i va immortalitzar moments imprescindibles de La Movida.

Sobre este blog

Etiquetas
stats