Xarrades en streaming en ‘Emergents al Palau’

Beatriz Traver participa en els debats per streaming de 'Emergens al Palau'

0

El Palau de la Música posa en marxa una nova edició del seu cicle «Emergents al Palau» amb xarrades en streaming de temàtica musical i cultural, que seran impartides per professionals del sector, i que es desenvoluparan des del Palau de la Música mitjançant la pàgina de Facebook de l’auditori valencià.

Les tres xarrades començaran a les 19.00 hores i la primera d’elles, este dijous 12 de novembre, tindrà per títol “Música en directe en temps de pandèmia”. Manolo Tarancón, músic i coordinador del cicle, serà el moderador d’este primer encontre. Els participants seran, por una part, Sergi Almiñana, promotor i director d’El Caimán Producciones i un dels impulsors del cicleMUV, així com secretari de Música PROCV. I per una altra, Beatriz Traver, que es dedica a la producció d’esdeveniments de música clàssica i que actualment impartix l’assignatura “Òpera: Història i Pensament” en la Universidad CEU - Cardenal Herrera de València. També és la directora de producció del Festival Internacional de Música de Cambra de Godella.

La segona xarrada porta per títol “Músics i productors”, serà el dijous 26 de novembre i consistirà en una entrevista online entre Manolo Tarancón i Paco Loco, músic i productor musical que és considerat com un dels referents a nivell de gravació de discos de bandes actuals, tant estatals com internacionals. Una xarrada que serà d’interés tant a músics com a curiosos que desitgen conèixer de prop com és un procés de gravació.

I en la tercera xarrada, dijous 10 de desembre, el periodista Rafa Cervera, també coordinador del cicle «Literatura i pop..., al Palau» de l’auditori valencià, xarrarà amb la fotògrafa Mariví Ibarrola per a abordar “Drets i llibertats mitjançant la música”. Ibarrola desenvolupa projectes de premsa, fotografia, documentació i comunicació. És professora associada de la Universidad Carlos III de Madrid i va immortalitzar moments imprescindibles de La Movida.

Sobre este blog

    Autores

Etiquetas
Publicado el
12 de noviembre de 2020 - 13:34 h

Descubre nuestras apps

stats