Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Bétera proporciona màscares transparents als seus treballadors per a atendre amb major facilitat

Els treballadors de l'Ajuntament de Bétera ja tenen màscares transparents.

Toni Cuquerella

0

Els empleats municipals de l'ajuntament de Bétera han començat a utilitzar màscares transparents que permeten comunicar-se “amb total normalitat amb les persones amb diversitat funcional auditiva que necessiten suport de la lectura de llavis i facilitar així un correcte enteniment”, segons informen fonts municipals.

“Volem facilitar al màxim la comunicació dels empleats municipals amb els nostres veïns i veïnes, però també entre els treballadors públics. Amb aquestes màscares oferim un servei municipal inclusiu i fomentem la igualtat”, ha afirmat l'alcaldessa de Bétera, Elia Vedevío.

Aquesta situació sanitària ha fet que l'Ajuntament de Bétera es reinvente i s'adapte a les noves circumstàncies. “Amb l'obligatorietat de les màscares detectem la necessitat i comencem a treballar per a adquirir unes màscares que permeteren que les persones amb diversitat funcional auditiva pogueren comunicar-se amb total normalitat en els edificis municipals”, ha explicat el regidor de Personal, Manuel Pérez.

L'Ajuntament ha posat a la disposició dels empleats aquestes màscares transparents “com unes eines més per a poder exercir les seues funcions d'una manera eficaç i eficient en l'atenció presencial a la ciutadania”.

“És una manera d'evitar una barrera per a l'enteniment dels treballadors que atenen de manera presencial als nostres veïns i veïnes”, ha explicat el regidor de Personal, Manuel Pérez qui ha continuat, “però a més també comptem amb empleats amb dificultats d'audició i necessiten exercir el seu treball com la resta, en igualtat de condicions”.

Etiquetas
stats