Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La alcaldesa de Marbella cancela en Luxemburgo la hipoteca de tres millones
La última entrega de MAR confirma el fraude fiscal de la pareja de Ayuso
Opinión - El problema de los tres gorros. Por Elisa Beni

Conselleria anuncia el projecte de la conversió de la CV-60 entre l’Olleria i la Safor en autovia per al pressupost de 2021

La carretera CV-60 serà desdoblada.

Toni Cuquerella

0

 La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha desbloquejat tot el desdoblament de la CV-60, “que permetrà vertebrar les comarques centrals”. Així ho ha anunciat el titular del departament, Arcadi España, qui afegia que “es tracta d’una bona notícia que millorarà la mobilitat” i que es completa així el tram que quedava entre l’Olleria i la Safor.

Espanya ha explicat que la CV-60 és un dels eixos viaris “estratègics” per a la Comunitat Valenciana en configurar-se com a biela de connexió entre el centre peninsular i importants nuclis turístics de la Comunitat situats en l’extrem litoral d’aquest eix.

Tenint en compte aquest plantejament, la conselleria -ha avançat Arcadi España- està treballant en la redacció de la connexió d’aquest eix amb el corredor costaner (Autopista i N-332), els tràmits mediambientals de la qual ja estan aprovats. En aquest punt, ha agregat el conseller, “disposem ja del document d’abast i pròximament se sotmetrà a informació pública el traçat previst”. Cal destacar a més que la Conselleria està concertant amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana la connexió amb l’autopista i la N-332.

A més, en l’altre extrem de la CV-60, en la connexió amb l’eix interior A-7, “estem preparant l’expedient per a la licitació de la redacció del projecte de conversió en autovia de la carretera actual, entre l’Olleria i Terrateig, i tindrà consignació econòmica en els pressupostos del pròxim any”, ha assegurat el conseller.

Etiquetas
stats