Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Cullera acusa a la Generalitat d’“estafar” al veïnat amb el tancament durant l'estiu del consultori sanitari del Far

Consultori mèdic del Far a Cullera.

Toni Cuquerella

0

L’Ajuntament de Cullera ha acusat a la Generalitat Valenciana d’estafar als veïns i veïnes de la ciutat amb el tancament durant l'estiu del consultori del Far, “un centre sanitari molt demandat en una destinació turística de primer ordre que rep desenes de milers de visitants a l’estiu com ho és Cullera”.

Una decisió unilateral de la Generalitat que suposa que molts veïns, turistes i visitants d’aquesta pedania no van a tindre assistència mèdica.

Precisament, l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, considera que “ho han ocultat de forma premeditada fins que passara el darrer procés electoral”. Així afirma que “el govern de la Generalitat del PP i Vox i el grup del Partit Popular de Cullera ho sabien amb connivència absoluta, ho han amagat a la ciutadania i han esperat malintencionadament al dia següent de les eleccions europees per fer-ho públic”.

L’Ajuntament també ha volgut denunciar aquesta situació perquè “és la primera vegada que passa en la història del municipi”, i ha recalcat que el consistori sempre ha reivindicat, governe qui governe, que eixe consultori estiga tots els dies oberts durant l’estiu.

En aquesta línia, Mayor ha clamat que “estem davant de la major retallada sanitària a Cullera” però “anem a seguir estant al costat del veïnat per a reclamar la reobertura d’aquest centre mèdic i que el dret a una sanitat pública universal i gratuïta no es veja minvat pels retalls del senyor Mazón”.

El govern cullerenc vol mostrar la seua “completa indignació” del que qualifica com “menyspreu del Consell cap a Cullera prenent aquestes decisions de forma unilateral, sense consens ni consulta prèvia a l’Ajuntament, per desmantellar l’assistència sanitària al poble de Cullera”.

Etiquetas
stats