Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Diputació de Castelló impulsa els projectes de millora de les casernes de la Guàrdia Civil de Peníscola, Cabanes i Vilafamés

Diputació de Castelló.

Toni Cuquerella

0

La Diputació Provincial de Castelló arranca els projectes de millora de les casernes de la Guàrdia Civil de Peníscola, Cabanes i Vilafamés.

La institució provincial ha aprovat els projectes bàsics i d'execució de les obres previstes en els tres immobles i el pressupost total dels quals ascendix a prop de 140.000 euros.

Respecte a les característiques de cada actuació de conservació i reparació dels aquarteraments, amb un pressupost de 49.402,14 euros es millorarà la caserna de Peníscola quant a l'obertura i execució de buits de ventilació accessibles, en cambres de forjats sanitaris i en el muret i reposició del clos posterior, entre altres. El termini d'execució s'ha establit en quatre mesos.

A Cabanes, el projecte pressupostat en 40.000 euros se centra en la reforma superficial del pavelló per a vestuaris masculins i femenins i el seu termini d'execució és d'un mes.

Finalment, en el cas de Vilafamés, amb un pressupost de 49.399,88 euros i un termini d'execució de quatre mesos, s'actuarà en la reforma de dependències oficials i vestuaris masculins i femenins.

L'aprovació dels tres projectes s'ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) este dimarts 4 de juny. Després de l'anunci s'obri el termini per a presentar al·legacions i reclamacions en el termini de 20 dies i, transcorregut este termini i en el cas de no produir-se cap reclamació, l'aprovació serà definitiva.

Etiquetas
stats