Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Les obres de l’Hospital d’Ontinyent rebran 14,3 milions en 2021, la major partida per a infraestructures sanitàries de la Generalitat

Imatge del projecte de l'Hospital d'Ontinyent.

Toni Cuquerella

0

Els pressupostos de la Generalitat per a 2021 contemplen una inversió de 14,3 milions per al nou hospital d’Ontinyent. Açò representa La inversió més quantiosa en infraestructures sanitàries de la Comunitat Valenciana del pròxim exercici.

Aquestos 14,3 milions suposen gairebé el 10% del total d’inversions sanitàries que arriben als 145 milions. L’Hospital d’Ontinyent estarà així per davant d’altres com el centre d’especialitats i de salut Campanar-Ernest Lluch (ubicades a l’antiga Fe) que comptarà amb 10 milions d’euros.

Aquesta serà la tercera anualitat per a la construcció de l’Hospital d’Ontinyent que suposa una inversió de més de 30 milions d’euros. A més a més la de 2021 era la major de totes i en principi hauria d’acabar-se en 2022, última anualitat i per a la que fa dos anys es pressupostava una partida final de 5,5 milions.

Etiquetas
stats