Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Sagunt suspén la zona blava d’aparcament a les vesprades per les restriccions anticovid

Zona blava de Sagunt.

Toni Cuquerella

0

L’Ajuntament de Sagunt reduïx la franja horària del servici de la zona blava d’aparcament, regulada per l’O.R.A, per l’actual crisi sanitària. D’esta manera, a les vesprades es podrà aparcar en esta zona sense necessitat de pagar tiquet.

A conseqüència de l’agreujament de la situació provocada per la covid-19, i davant les últimes mesures excepcionals i restriccions establides esta setmana de tancament de locals comercials a les 18 hores, es considera necessari suspendre este servici en la franja horària de la vesprada.

Per tant, el nou horari queda establit de la següent manera: la zona blava continua vigent en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, i de 9 a 13 hores els dissabtes, mentre que a les vesprades es podrà aparcar sense pagar tiquet. Este nou horari, i la suspensió del servici, quedarà establit fins a un altre avís, i entrarà en vigor a partir d'aquest dilluns, 25 de gener.​

Etiquetas
stats