Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Comunitat Valenciana tanca les grans ciutats els caps de setmana, prohibeix la reunions en domicilis i les limita al carrer a dues persones

Ximo Puig durant la reunió telemàtica amb els responsables de Sanitat.

elDiariocv

0

Les ciutats valencianes de més de 50.000 habitants estaran tancades durant els caps de setmana i festius, ha anunciat aquest diumenge el president de la Generalitat, Ximo Puig. Es tracta de València, Alacant Elx, Castelló, Torrevella, Torrent, Oriola, Gandia, Paterna, Benidorm, Sagunt, Alcoi, Sant Vicent del Raspeig, Elda-Petrer i Vila-real. A més, es prorroga el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana en el seu conjunt i es prohibeixen, com ja s'havia anunciat, les reunions amb no convivents en domicilis particulars. Només es permetran reunions socials de dues persones en espais públics.

Puig han anunciat aquestes mesures aquest diumenge després d'una reunió amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i altres responsables de l'àrea. Les noves mesures entraran en vigor aquest dilluns, una vegada es publiquen en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i estaran en vigor fins al 15 de febrer:

A més, Ximo Puig s'ha referit a l'evolució de la campanya de vacunació i a la necessitat de prioritzar la immunització a persones en major situació de vulnerabilitat.

“L'objectiu és que es produïsquen les menors relacions possibles”, ha indicat Ximo Puig. “Per això hem de fer un pas més enllà. És en les relacions socials on més ens relaxem”. Segons les dades que ha oferit el president valencià, el 69% dels brots de contagis té un origen social i, dins d'ells, un 98,7% provenen de reunions de familiars i d'amics“.

Etiquetas
stats