Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Generalitat Valenciana contraataca i aprova una nova resolució per a mantindre el confinament de Benigànim

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

elDiariocv

0

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha dictat la mateixa vesprada de dimarts una resolució que atén les precisions que requereix el jutjat contenciós administratiu número 3 de València, en relació amb les mesures addicionals acordades per al municipi de Benigànim, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 que viu en l'actualitat.

En la nova resolució es precisa que el confinament és perimetral a la població de Benigànim, permetent-se, en tot cas, la circulació de persones residents dins del municipi; s'estableix fins a un màxim de 10 persones en reunions de caràcter social o familiar i els actes de culte es realitzaran fins a un terç de la capacitat d'aquests llocs, sempre respectant les normes de seguretat d'ús de la màscara i distanciament social.

La consellera, Ana Barceló, ha assenyalat que “és important que s'adopte aquesta mesura en el municipi, d'una banda, per a evitar la propagació del virus i, d'altra banda, salvaguardar i protegir la salut de tots els veïns i veïnes”. 

La resolució entra en vigor a partir de la seua publicació amb data de dimarts mateix. S'hi donarà trasllat també a l'Advocacia General de la Generalitat amb vista a sol·licitar la ratificació judicial per la Jurisdicció Contenciós Administrativa.

Etiquetas
stats