Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Betoret farà “el que siga millor per al partit” davant de la seua imputació imminent en Taula

Vicente Betoret (en el centro) junto a Mari Carmen Contelles y Vicente Ferrer

Europa Press / eldiariocv

València —

El president del PP de la província de València i diputat a les Corts Valencianes, Vicente Betoret, ha assegurat hui dijous que és “absolutament fals” que haja participat en la comissió de cap fet il·legal en la trama d’Imelsa ni que n’haja tingut coneixement, i ha apuntat també que farà “el que siga millor per al partit”.

Betoret, en una roda de premsa en què ha comparegut al costat de la portaveu del PP a la Diputació, Mari Carmen Contelles, i el secretari general a la província, Vicente Ferrer, ha negat haver rebut cap regal, després de les informacions publicades que apunten que l’exgerent d’Imelsa, Marcos Benavent, l’ha situat en reunions en què els investigats en el cas presumptament negociaven el repartiment de comissions, i que els investigadors n’enllesteixen la imputació.

Pel que fa al cas, ha atribuït la seua vinculació amb la trama, indicada per l’exgerent d’Imelsa, a la “situació personal” que viu Benavent i al seu desig de venjar-se de les persones amb les quals ha tingut diferències.

Betoret, que és diputat autonòmic, ha anunciat que els ha encarregat als advocats estudiar si emprenen accions legals contra Benavent per qüestionar la seua honorabilitat, i ha afegit que ha parlat amb ‘Génova’ i els ha traslladat “tranquil·litat”.

Al caire de la imputació

La imputació de Betoret, que va ser nomenat president del PP de la província de València en substitució d’Alfonso Rus fa menys d’un any, podria ser imminent després de la declaració feta per Marcos Benavent, el penedit ‘ionqui dels diners’, que col·labora en les investigacions del cas Imelsa.

Segons les gravacions de Benavent, Betoret hauria estat present en reunions de la trama de cobrament de comissions del 3%, trama en què un dels capitostos seria Alfonso Rus, llavors president del PP provincial i amb Betoret de número 2 en l’organigrama com a secretari general i també membre del Consell d’Administració d’Imelsa.

Etiquetas
stats