La portada de mañana
Acceder
El Tribunal Supremo se vuelve a jugar la causa del procés en Europa
Quién es quién en las elecciones alemanas
La vida sin miedo de los palmeros sobre un volcán que puede estallar

El PP denuncia que l’escorxador de Morella que Ximo Puig intentà subvencionar deu mig milió a proveïdors

El portaveu popular a Morella, Jesús Lecha.

La línia nominativa de 140.000 euros a l’empresa Carns de Morella SL, que Ximo Puig intentà incloure en els pressupostos de la Generalitat Valenciana del 2016, el primer exercici complet que tancava el Govern del Pacte del Botànic, va ser un dels grans cavalls de batalla del PP. La polèmica ajuda, mai executada, va propiciar fins i tot una comissió d’investigació sobre els escorxadors valencians. 

L’empresa, segons ha revelat el portaveu popular a Morella, Jesús Lecha, manté impagaments per valor de 500.000 euros a proveïdors. Lecha, l’assot de Puig en la seua localitat d’origen, ha titlat d’“escàndol” que la mercantil amb un valor comptable de “zero” arrossegue un deute de mig milió d’euros “que ha deixat de pagar els que van subministrar serveis”.

La junta general ordinària del Centre Integrat de Serveis Econòmics, en la sessió del 30 de juny passat, va presentar els comptes generals de l’organisme, aprovats amb el rebuig del representant del PP. 

“No podem avalar amb el nostre vot una gestió que s’ha caracteritzat per l’opacitat dels diners públics”, assenyala Lecha, que al·ludeix al “forat” de Carns de Morella SL, l’ajuda pública de la qual “va obrir una bretxa amb els seus socis de govern, segons el portaveu del PP. “Llavors”, assegura Lecha, Puig “volia concedir a dit, sense projecte, ni expedient previ o estudi ni cap suport una injecció econòmica per tractar de mitigar la nefasta gestió econòmica i de gestió registrades en aquesta mercantil”. 

“Hui els problemes de la mercantil persisteixen i, el que és pitjor, arrossega proveïdors i extreballadors”, assenyala Lecha. “És una vergonya pública que els veïns que suporten la pressió fiscal més alta de tota la província no sapiem la realitat econòmica de l’ajuntament i del seu hòlding d’empreses públiques”, denuncia el portaveu popular.

Etiquetas

Descubre nuestras apps