Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Caricatura de l'Espanya actual

Imatge de l'actuació que acull La Nau

Moisés Pérez

València —

En un joc de provocació amb l'espectador, la companyia valenciana Purna Teatre es mostra cansada del seu estil de teatre habitual. “Purna Teatre s’ha cansat ja de la lluita combativa, de l’humor feridor i del teatre protesta. Hem decidit untar-nos el cos amb teatroteràpia de la bona”, afirma a la seua pàgina web. Un anunci que no és més que una crida al públic.

La companyia assenyala, al seu torn, que han dissenyat un Spa. I que ara s'ha entregat a “un local replet de serveis de plaer on el 'spañol' ja no pensa, només gaudeix”. A través d'aquest joc irònic, Purna Teatre presenta el seu espectacle 'Spaña' a la sala Matilde Salvador de La Nau. L'obra que estarà present aquest dimecres i dijous a la sala del recinte cultural inaugurarà la programació cultural de La Nau per aquest any 2016.

Representada pels actors Xavo Giménez i Pau Blanco, l'actuació segueix el patró habitual de la productora Purna Teatre: crítica àcida i una dosi elevada d'humor. En aquest cas, entre somriure i somriure la funció busca fer reflexionar al públic sobre la situació social, política i econòmica que pateix Espanya. Tot i la treta de Purna Teatre, el seu estil corrosiu continua vigent.

Etiquetas
stats