eldiario.es

Menú

La Societat Unió Musical d'Alberic guanya la secció d'honor del CIBM

La Banda Sinfónica Círculo Católico de Torrent ha quedat en segona posició, mentres que la Societat Musical d'Alboraya ha ocupat el tercer lloc 

- PUBLICIDAD -
La Societat Unió Musical d'Alberic guanya el CIBM

La Societat Unió Musical d'Alberic guanya el CIBM

La Societat Unió Musical Alberic, sota la direcció de Daniel Ferrero i amb un total de 371,5 punts,  va resultar el diumenge la guanyadora de la  Secció d’honor del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2017. La Banda Sinfónica Círculo Católico de Torrent ha quedat en segona posició amb 331,5 punts, mentres que la Societat Musical d'Alboraya ha ocupat el tercer lloc amb 292 punts.

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per la regidora de Cultura i presidenta del Comité Organitzador del Certamen, Glòria Tello, va entregar el premi a la societat musical guanyadora, en un acte al qual també van assistir el director del Palau, Vicent Ros i el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona.

Les bandes guanyadores de les diferents seccions del Certamen, van ser també l'Unión Musical de Dolores en la Secció Tercera, la Sociedad Musical “La Popular” de Pedralba en la Secció Segona i la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol en la Secció Primera.

L’obra obligada  de la Secció d'Honor  va ser “Scylla” del valencià Francisco Zacarés.  Es tracta d’una obra que va guanyar el XXVIII Concorso Internazionale di Composizione Originale per Banda 2011 de Corciano (Itàlia) i està basada en la mitologia grega. La Societat Unió Musical d'Alberic va interpretar a més, el pasdoble "Encuentros" de Jose R. Pascual Villaplana i l'obra lliure "Wine-Dark Sea" de John Mackey.  La dotació dels premis per a la Secció d’Honor ha sigut de 9.000 euros per a la guanyadora, 6.000 euros per a la segona i 4.000 euros per a la tercera. El públic ha tingut l'oportunitat de seguir el certamen en directe a través de Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen www.cibm-valencia.com

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha